Een plek van mij voor jou

Welkom op mijn website. Leuk dat je even komt struinen. Laat je inspireren door mijn laatste blogs of gedichten.

Anneliek schrijft vanuit haar eigen emotie, expertise, verhaal en beleving. Zij weet te verwoorden wat er in je binnenwereld speelt, waardoor zij jou laat kijken naar oude conditioneringen om zo weer regie te krijgen over je eigen leven en werk.

Als leiderschapscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van trauma inspireert, steunt en begeleidt Anneliek anderen met haar schrijfwerk.

“Voor mezelf en de volgende generatie vergroot ik mijn bewustzijn. Onderzoek ik mijn verhaal en ontmasker ik mijn patronen.” – ByAnneliek.

Inspiratie

Weer in verbinding komen met je zelf is best verwarrend en raar. […]
Een twinkeling in zijn ogenOgen doordrenkt van moeheidPassie opnieuw geborenLevenslust zoek geraaktGeluisterd […]
Het was Pasen 2018 en ik wilde graag met de meiden weg. […]

Over mij

Anneliek van der Heijden (1979) schrijft vanuit haar eigen emotie, expertise, verhaal en beleving. Anneliek laat zich inspireren door de ontmoeting met anderen, de ervaringen die verscholen liggen achter de maskers die we dagelijks opzetten. Als geen ander weet zij te verwoorden wat er in je binnenwereld speelt, waardoor zij jou laat kijken naar oude conditioneringen om zo weer regie te krijgen over je eigen leven en werk.

Als leiderschapscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van trauma inspireert, steunt en begeleidt Anneliek anderen met haar schrijfwerk.

Bundel

Een bundel voor op je nachtkastje om als inspiratie te gebruiken of te lezen voorafgaand aan het schrijven van je dagboek

Het Ontstaan is mijn laatste publicatie en is in gelimiteerde oplage te verkrijgen.


Laat je inspireren