Afstemming

Een Luisterkind-afstemming geeft woorden aan datgene wat jou innerlijk bezighoudt waarvan je je vaak niet bewust bent. Het gaat uit van het vertrouwen dat alle antwoorden in jou als mens opgeslagen liggen. Jij of je kind is aan het woord en ik luister.

Loop je met vragen rond waar je maar geen antwoord op krijgt of loop je vast in je relatie, je werk of je gezondheid. Dan kan een Luisterkind- afstemming je een opening bieden. Een afstemming kan helderheid bieden, richting geven, oplossingen aanreiken zowel voor volwassenen als voor kinderen. Soms weet je het gewoon even niet en heb je een duwtje nodig om precies datgene te gaan doen wat jij nodig hebt.  

“Bring yourself into the world”
– ByAnneliek

Werkwijze

In een afstemming luister ik naar datgene wat je bezighoudt. Via een foto en jouw vragen ga ik op afstand via de energie met jouw onderbewuste in gesprek. Bij jouw aanvraag mag je mij de informatie geven die jij nodig acht. De afstemming doe ik op een moment dat het voor mij goed voelt en jij hoeft daar verder niets voor te doen. Met een open en nieuwsgierige houding stem ik op je af en luister ik naar wat je mij te vertellen hebt. Alsof je bij mij op de bank zit, net als in een normaal gesprek maken we eerst kennis. Laat je mij zien wie je bent om vanuit daar te kijken of je antwoord kunt geven op de vragen. Van het hele gesprek maak ik een verslag wat je van mij binnen twee weken na ontvangst van alle gegevens toegestuurd krijgt per mail.

Tarief 
Wil je meer informatie of sta je open voor een Luisterkind-afstemming, vraag jouw afstemming aan.

“Tell your story, it’s needed. I’m listening.” – ByAnneliek

Reacties

Het is ontroerend om iedere keer weer te merken hoe natuurlijk het is om te doen. Hieronder wat reacties van mensen die al een Luisterkind-afstemming van mij hebben mogen ontvangen.

Deze afstemming heeft mij veel inzicht gegeven in dingen die mij bewust en onbewust bezighouden.

C.

Duizendmaal dank voor de prachtige uiteenzetting.


A.

Ik ben sprakeloos en ontroerd omdat ik het enorm knap en bijzonder vind dat jij mij, zonder mij te spreken of zien, op deze manier hebt kunnen lezen.
J.

Over mij

Ik ben Anneliek van der Heijden, leiderschapscoach, opgeleid in Identiteit georiënteerde psychotraumatologie (IoPT) en Luisterkindwerker in opleiding. In de opleiding tot Luisterkindwerker komt mijn persoonlijke ervaring dat alle antwoorden in mijzelf opgeslagen liggen, mijn natuurlijke gave om af te stemmen en mijn passie om woorden te geven aan datgene wat gezien wil worden samen. Ik zie het bij anderen, bij ouders van kinderen om me heen en herken dat je voor een vraag of een bepaald gevoel soms in de bewuste wereld geen antwoord vindt. Met een afstemming stel je jezelf open voor datgene wat zich onbewust in jou afspeelt of in jouw kind. Ik vind het dankbaar werk om naar je te mogen luisteren en voor jou die brug te slaan.