MiniBieb ByAnneliek

Leuk dat je komt kijken. Scrol gerust door naar de boeken die ik uit mijn boekenkast heb gehaald of lees de boekrecensies ter inspiratie. Je kunt ook doorklikken naar instagram @minibieb_byanneliek om de laatste nieuwtjes te lezen of je te laten inspireren.

Heb je een vraag, stuur me dan even een mail.

Over de MiniBieb

Het thema van de MiniBieb is ‘Knowing yourself is the beginning of wisdom’

Met mijn MiniBieb, kaarten, gedichten en verhalen inspireer, steun en begeleid ik jou en anderen in het jezelf bevrijden van oude conditioneringen om zo weer meer regie te krijgen over jouw leven en werk.

In mijn Minibieb staan dan ook romans, biografieën, spirituele boeken vol levenslessen en verhalen over persoonlijke groei aan de hand van levensverhalen. Tenslotte vind je er boeken van leiderschapsexperts die ingaan op thema’s als kwetsbaarheid, transformatie, verandering, innerlijke groei en verbinding. 

Landelijke voorlees- en boekenruimiddag

In het kader van de landelijke MiniBieb dag organiseerde ik een voorlees- en boekenruilmiddag voor kinderen. Raakten ouders in gesprek over hun kinderen en werd er volop gesnuffeld tussen de meegenomen boeken. Mooie dag om op terug te kijken, kijk zelf maar.

“Knowing yourself is the beginning of wisdom.”

Wil je de juiste vragen gesteld krijgen over keuzes maken in leven en werk, weten welke boeken mij in bepaalde fasen in mijn leven gesteund hebben en geïnspireerd raken in het volgen van je eigen pad? 

Leenboeken MiniBieb

Onder andere deze boeken staan standaard in de MiniBieb ze zijn namelijk een absolute aanrader. Boeken die mij raakte, inspireerde, steunde en prachtig waren om te lezen. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe boeken!

De boeken voorzien van het hart zijn mijn leestips. Klik op het hartje om te lezen wat het boek voor mij heeft betekend.