Gedichtenbundel
‘Het Ontstaan’

In mijn gedichtenbundel schrijf ik op een ‘eigenwijze’ manier wat mij en jou bezig houdt wanneer je in het leven voor keuzes komt te staan, je jezelf ontdekt, ontwikkelt en tegenkomt. Over het leven, overleven, jezelf ontwikkelen en het aankijken van het verhaal wat je jezelf vertelt. Ter inspiratie, overdenking en om te delen met anderen.

Over mij

Anneliek schrijft vanuit haar eigen emotie, expertise, verhaal en beleving. Zij weet te verwoorden wat er in je binnenwereld speelt, waardoor zij jou laat kijken naar oude conditioneringen om zo weer regie te krijgen over je eigen leven en werk.

Als leiderschapscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van trauma inspireert, steunt en begeleidt Anneliek anderen met haar schrijfwerk.

Laat je inspireren

Reacties op ‘Het Ontstaan’

Dit is wat de lezers over de bundel zeggen:

Ik ben nu al geïnspireerd na het lezen van een paar gedichten. Zo mooi, zo bijzonder, zo kwetsbaar en toch zo krachtig. Dank je wel voor dit grote geschenk.”

Simone

Coach

“ ‘Het ontstaan’ van Anneliek van der Heijden voelt voor mij als een persoonlijk avontuur in de achtbaan van het leven. Op geheel eigen wijze geschreven: Treffend, eerlijk en vooral heel authentiek!”

Els

“Genoten van de diversiteit van de onderwerpen in de gedichten die iedereen op een eigen manier kan interpeteren. Gedichten die je laten nagaan wat betekent dit voor mij wat staat hier, gedichten die je afvragen wat heeft de schrijver doen besluiten dit zo te vertalen naar een stuk proza. Daarnaast mooie teksten die ik gebruik op kaarten of brieven die net dat extra persoonlijke toevoegen waar je vaak naar op zoek bent.”

Angelina

Managing Director/Owner