Wanneer je voelt dat de oorzaak van je niet-goed voelen dieper ligt dan de meesten kunnen zien…

Hoe fijn zou het zijn om innerlijke rust en vrijheid te ervaren? Om je verlangens te verwezenlijken? Werk te doen waar jij energie van krijgt? Om een liefdevolle relatie met jezelf en anderen te hebben? Om niet langer rond te lopen met een onbestemd gevoel? Het kan! 

 Het begint met tijd nemen voor jezelf. Jezelf leren kennen door te luisteren naar de verhalen die jij jezelf vertelt, de signalen van je lichaam en de gevoelens die gevoeld willen worden. Dit vraagt nieuwsgierigheid, de moed om dingen aan te kijken en de innerlijke wil om je verlangens te realiseren. Vanuit het vergroten van je bewustzijn geef je jezelf de mogelijkheid om in leven en werk keuzes te maken vanuit wat voor jou goed is.

Verlang je verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten, verlang je je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, of verlang je psychisch of fysiek naar meer welzijn? 


“In het ontdekken van jouw waarheid zit de sleutel naar innerlijke vrijheid” – ByAnneliek

iZR-methode

Met Interactieve Zelf-Resonantie (IZR) onderzoek je wat je belemmert te leven zoals je ten diepste wenst. Met behulp van IZR kijk je als het ware in een spiegel. Die toont jou wie je in wezen bent, waar je warm van loopt, wat je tegenhoudt of waar je liever van wegkijkt. Zo ontdek je patronen die misschien al vroeg in je leven hebt gevormd, omdat ze ‘daar en toen’ passend waren voor de omstandigheden waarin je verkeerde, maar die je in het ‘hier en nu’ kunnen belemmeren. Jouw verlangen staat centraal. Het doel is dat je de zeggenschap terugwint over jezelf en je eigen leven. IZR-methode is gebaseerd op moderne, erkende trauma- en hechtingstheorieen. Meer informatie over IZR en het IZR-netwerk vind je op  IZR-methode.nl.

Wil je afstemmen met mij stuur een mail Wil je met mij werken in een de veilige setting van een groep gelijkgestemden? Neem dan deel aan de workshop Zelfontmoeting en meld je hier aan.

Laat je inspireren

OVER MIJ

Ik ben Anneliek van der Heijden, leiderschapscoach en geregistreerd IZR-begeleider opgeleid in Identiteit georiënteerde psychotraumatologie (IoPT). In de afgelopen 20 jaar begeleidde ik leiders, teams, professionals en ondernemers in hun (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling en verandervraagstukken. 

Vanuit mijn specialisatie in zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap begeleid ik mensen bij het nemen van (meer) regie in hun leven en werk.

iZR-methode

IZR is ontwikkeld door Interakt (centrum voor meergenerationele psychotraumatologie). De methode is gebaseerd op de door dr. Franz Ruppert ontwikkelde methode IoPT (Identiteitgeoriënteerde Psychotraumatheorie en -Therapie) en op beproefde trauma- en hechtingstheorieën.

Ik ben als IZR-begeleider door Interakt toegelaten tot het in Nederland en België actieve professionele IZR-netwerk. Net als onze collega’s in het IZR-netwerk ben ik gedegen opgeleid in de toepassing van de methode. Ik onderhoud mijn kennis en vaardigheden door permanente educatie, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe inzichten en ontwikkelingen en blijf reflecteren op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.