Persoonlijke ontwikkeling

Hoe fijn zou het zijn om innerlijke rust en vrijheid te ervaren? Om je verlangens te verwezenlijken? Werk te doen waar jij energie van krijgt? Om een liefdevolle relatie met jezelf en anderen te hebben? Om niet langer rond te lopen met een onbestemd gevoel? Het kan! 

 Het begint met tijd nemen voor jezelf. Jezelf leren kennen door te luisteren naar de verhalen die jij jezelf vertelt, de signalen van je lichaam en de gevoelens die gevoeld willen worden. Dit vraagt nieuwsgierigheid, de moed om dingen aan te kijken en de innerlijke wil om je verlangens te realiseren. Vanuit het vergroten van je bewustzijn geef je jezelf de mogelijkheid om in leven en werk keuzes te maken vanuit wat voor jou goed is. Vanuit wie jij bent, wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt. Je bevrijdt jezelf van datgene wat je gevormd heeft en waarvan je voelt dat het je niet meer dient. Het is tijd om jouw waarheid te ontdekken.


“In het ontdekken van jouw waarheid zit de sleutel naar innerlijke vrijheid” – ByAnneliek

inspiratie

Het kan anders. Echt! Je kunt jezelf ont-wikkelen van wat je niet meer dient en innerlijke vrijheid ervaren. Onderzoek de verhalen die je jezelf vertelt, de situaties waar je elke keer ongewild in terecht komt. Ga naar je diepste verlangens. Vergroot je zelfkennis en observeer de gedachten die je laten dwalen, die je vastzetten in je ontwikkeling en waarin je keer op keer verstrikt raakt. Voel wat je lichaam je te vertellen heeft. 

Ik geloof erin dat jij zelf de sleutel tot verandering bij je draagt. Laat je inspireren om jezelf te bevrijden en schrijf je hiernaast in voor mijn updates in je mail. 

Laat je inspireren

OVER MIJ

Ik ben Anneliek van der Heijden, leiderschapscoach en opgeleid in Identiteit georiënteerde psychotraumatologie (IoPT). In de afgelopen 20 jaar begeleidde ik leiders, teams, professionals en ondernemers in hun (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling en verandervraagstukken. Vanuit mijn specialisatie in zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap begeleid ik mensen bij het nemen van (meer) regie in hun leven en werk.