Ik maak plek voor jou

Door te luisteren naar mijn diepste verlangens, keer ik terug naar wie ik werkelijk ben. Door te schrijven geef ik mijn innerlijke belevingswereld een stem. Geef ik gehoor aan mijn passie en bevrijd ik mezelf uit de gevangenis van gedachten, overtuigingen, verhalen en illusies. In de ontmoeting met anderen leer ik over mezelf, de manier waarop ik naar de wereld kijk en de verhalen die ik mezelf vertel.
OVER MIJ

Ik ben Anneliek van der Heijden, leiderschapscoach en opgeleid in Identiteit georiënteerde psychotraumatologie (IoPT). In de afgelopen 20 jaar begeleidde ik leiders, teams, professionals en ondernemers in hun (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling en verandervraagstukken. Vanuit mijn specialisatie in zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap begeleid ik mensen bij het nemen van (meer) regie in hun leven en werk. 

“In de ontmoeting met de ander ontmoet ik mezelf.” – ByAnneliek.

Door gebeurtenissen in mijn leven ben ik afgesneden geraakt van mijn gevoel en ben ik in twee werelden gaan leven: de buitenwereld en mijn binnenwereld. Ik ken de complexiteit van rollen aannemen, resultaten boeken, de behoeften van anderen vooropstellen, gezien willen worden, voldoen aan verwachtingen en tegelijkertijd bij jezelf willen blijven. Presteren, plezieren en perfectioneren. Ik weet als geen ander het pijnlijke gevoel als je erachter komt dat je daarbij jezelf onderweg bent kwijtgeraakt. Maar ik weet, ook uit eigen ervaring, dat wijzelf de sleutel tot verandering in ons dragen. Wil jij jouw sleutel ontdekken? Jouw waarheid leven en jezelf bevrijden van datgene wat jou tegenhoudt? 

Inspiratie

Trauma Informed Leadership (TIL) gaat onder andere over het begrijpen van wat […]
“Hoe kon ik loslaten waar anderen mij zo om waardeerden.” Even wat […]

Laat je inspireren